Velkommen til Mjærutsikten

Mjærutsikten består av totalt 41 nye boliger ved Østmarkkollen, et rolig og tilbaketrukkent område i Ytre Enebakk som er i spennende vekst. Østmarkkollen er et veletablert bomiljø i nærhet til skoler, barnehager, varierte aktivitetstilbud og hverdagsbehov som butikker og apotek. Navnet Mjærutsikten spiller på boligenes nære beliggenhet, og gode utsikt, til Mjærvann.

Les mer

Boligfeltet vil bestå av tomannsboliger, rekkehus og leiligheter med felles rekreasjonsområde. Mjærutsikten er tilrettelagt for at ulike mennesker, i ulike aldre og ulike livssituasjoner skal kunne finne seg til rette og skape et variert og levende bomiljø.

Ytre Enebakk med Østmarkkollen ligger i rolige og tilbaketrukne omgivelser i nærheten til skog og mark, tilrettelagt for et aktivt friluftsliv både for store og små. I umiddelbar nærhet har du hele Østmarka og vannet Mjær, men det er også kort vei til sandstrand
ved Vågvann og Lyseren.

Se ledige boliger

Tomannsbolig

8 stk
Les mer

Rekkehus

7 stk
Les mer

Leiligheter

26 stk
Les mer

Den gode hverdagen

Det er flere skoler og barnehager i området. Mjærutsikten tilbyr en kort gangavstand til de nærmeste. Kiwi er 5 minutter unna, og på Vågsenteret finner du 14 ulike forretninger, fra matbutikker til vinmonopol, frisør, apotek og treningsstudio.

Østmarka ligger rett utenfor døren med flotte turstier og skiløyper. Rett på nedsiden av boligområdet ligger Mjær stadion (kunstgress) drevet av DRIV IL. Om sommeren byr både Mjær og Lyseren på bading og vannaktiviteter, og på Vågvann finner du en flott badeplass. Enebakk vannskiklubb holder til ved Mjær, en favoritt blant kajakkentusiaster. Er du glad i golf, er veien kort til Østmarka golfklubb.

Kontakt megler